söndag 20 januari 2008

POSTTOMTEN HAR KOMMIT TILL MIG!


Kära faster Buffy, hur mycket har Du i veckopeng som kan skicka mig ett så stort paket med många fina saker? Titta vad jag har fått. En stor mjuk boll, ett vitt ben till mig och ett till Lisa, som skickar en wheatenpuss, en kampleksak och sist men inte minst en APA som låter. DEN var allra bäst!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla Asda, vad roligt att du gillar dina leksaker! Sanningen är att jag inte har någon veckopeng alls. Vi har diskuterat den saken, men matte säger att en boxer inte ska behöva bekymra sig om så tråkiga saker som pengar. Vi löser det istället så att jag pekar och sedan kommer matte eller husse springandes med plånboken. Det fungerar bra och vissa säger att jag är bortskämd, men jag tycker det är bra att de är så svaga för min boxerblick : )

Anonym sa...

Jag kan garantera att så är fallet! Sedan när Buff (tidigare Morry) lessnar på leksakerna kommer de åkandes hit till oss med en doggybag och så blir det lilla julafton för mina hundar.

Även helt nya grejor kommer ofta åkandes hit med Anna och Buffy, titta på min hemsida. Där finns Ozzy, Pelle och Aura med julklapparna från Buffy och Anna.

Vad härligt att Asda nu får vara lös! HURRA! Vi är så glada för er skull!